Vi har samlet lidt udtalelser fra tidligere deltagere på Nødbehandlerkurset

Nedenfor kan du se interview med Lasse der arbejder i CPH Airport Security.

 
 

Kenneth

Politibetjent hos Københavns Vestegns Politi

Super lærerigt og relevant kursus, med yderst kompetent instruktører. Kurset indeholdt flere elementer der siden er blevet implementeret i undervisningen af politibetjente ved Københavns Vestegns Politi. Kan kun give mine varmeste anbefalinger til andre der ønsker et kursus, hvor fagligheden rækker ud over almindelig førstehjælp. 


Claus

ST-Redder hos Falck Danmark

Nødbehandler kurset er meget lærerigt og på et højt niveau. Professionelle instruktører der underviser, som på trods af et tæt pakket program, altid har tid til den enkelte elev. Meget 'Hands on' undervisning med figuranter.
Kan varmt anbefales...!


Martin

Securitymedarbejder hos Københavns Lufthavne A/S

Kurset var super spændende, lærerigt og med en god portion humor indlagt . Trods min branduddannelsen, fik jeg her et meget professionelt dybdegående kursus som jeg klart vil anbefale alle at tage. Lærerne var top professionelle ambulancebehandlere, paramedicinere og anæstesi-sygeplejesker.


Morten

ST-Redder hos Falck Danmark

Jeg var på kursus i Januar 2017 og man kørte en meget høj standart både mht indstuktøre,materialer og lokaler. Der blev arbejdet seriøst og koncentret. Men samtidig med plads til en super hyggelig stemning. Et kursus der varmt kan anbefales.


Christina

Sanitetskvinde hos Hjemmeværnet

Tak for et godt og meget grundigt kursus. Det var top motiverende undervisning. Udført af professionelle og kompetente instruktørere med præhospital erfaring. Vi blev undervist i materiale langt ud over almindelig førstehjælp og jeg fik rigtigt godt styr på systematisk behandling.


Lone

Securitymedarbejder hos Københavns Lufthavne A/S

Super godt kursus, med rigtig gode instruktører, som arbejder enten i ambulance tjenesten eller som sygeplejerske. Fik virkligt nogle værktøjer jeg kan bruge i mit arbejde og så er det nogle friske mennesker, der er gode til at lærer fra sig 🙂


Thomas

Førstehjælpsinstruktør hos Dansk Folkehjælp

Super godt kursus med gode og behagelige instruktører samt hjælpere til at spille tilskadekomne. Materialet er let forståeligt og formidlingen er meget hands on. Man er godt rustet til eksamen, som i øvrigt er grundig men foregår i en afslappet stemning.


Dennis

ST-Redder hos Falck Danmark

Jeg vil gerne takke for det mest kompetente kursus jeg har været på. Jeg vil takke for en fantastisk uge, med absolut højt professionelle instruktører og en meget struktureret sammen-sætning af kurset. Jeg kunne mærke fra dag 1 at her havde jeg med et top professionelt kursusforløb at gøre og jeg føler mig absolut klar som nødbehandler og bruger det i min hverdag på jobbet, hvor jeg har fået SÅ meget mere viden omkring medicinske og traume patienter og er IKKE et sekund i tvivl om hvordan jeg skal parere og behandle patienten.


Boe

Instruktør hos KMG Danmark

Super ambitiøst og tæt pakket kursus. Top professionel instruktion - hele tiden på sporet, men med plads til godt grin. Jeg kan kun sige at hvis jeg selv dejser om en dag, håber jeg at jeg bli'r samlet op af en der også har været på det kursus her.


Torben

Politibetjent hos Københavns Vestegns Politi

Nødbehandlerkurset, var for mig, endelig et kursus med fokus på hånd-gribelige og praktiske kompetencer, undervist af dygtige og engagerede instrukører - kompetencer jeg kan bruge i mit daglige arbejde i Politiet.


Katrine

Sanitetskvinde hos Hjemmeværnet

Dygtige og kompetente instruktører der formår at formidle på et højt fagligt niveau. Jeg var vild med den praktiske tilgang, så stoffet blev anvendeligt med det samme. Masser af udfordringer uanset forudsætning!


David

Brand & Redning hos Københavns Lufthavne A/S

Nødbehandlerkurset er et kompetent kursus som helt klart har givet mig mere fagligt arbejdsro ved arbejde med ulykker/skadesteder. Samtidigt har kursuset flyttet mig mentalt.
Vh. David