Hvis du ikke finder svar på det du søger nedenfor, så kontakt os!
Så får vi tilføjet spørgsmålet til vores FAQ.

 
 
Frontmed_billede_65.jpg

Kan alle deltage på Nødbehandlerkurset?

Ja, præhospital uddannelse bør ikke kun være forbeholdt ambulancetjenesterne og derfor er alle velkomne på vores Nødbehandlerkursus. Vi har selvfølgelig nogle guidelines og forventninger til den enkelte kursists forudsætninger.

Klik på knappen nedenfor for at læse mere om hvad vi forventer, af dig som kursist.

 
Frontmed_billede_11.jpg

Hvad er et kompetencebevis?

Hos Frontmed uddanner vi mange forskellige mennesker, nogle kommer f.eks. fra Politiet, Forsvaret, Falck, Lufthavne, samarittertjenester, sundhedsfaglige beredskabsservices, samt den private sikkerhedsbranche etc.. For at sikre gennemsigtighed for en tilknyttet korpslæge som skal forestå en lægelig delegation.

For hvert værktøj vi lærer dig at anvende, får du et såkaldt kompetencebevis - dette sikre at en korpslæge bedre kan bedømme hvilken undervisning, hvilke retningslinjer og hvilke instruktører som har forestået undervisningen.

 
Frontmed_billede_113.jpg

Får man et godkendt førstehjælpsbevis?

Ja, Frontmed er godkendt af Dansk Førstehjælpsråd via FSFI og ved gennemførelse af Nødbehandlerkurset modtager man et særligt førstehjælpsbevis for funktionsuddannelsen "Førstehjælpere med særligt ansvar". Førstehjælpsbeviset bliver registreret i den elektroniske database hos Dansk Førstehjælpsråd og er gyldigt i 36 månender.

Som kursist får man også udleveret fysiske førstehjælpsbeviser, som kan fremvises overfor instruktører i andre organisationer.

 
Frontmed_billede_159.jpg

Giver deltagelse på Nødbehandlerkurset automatisk en lægelig delegation?

Nej, deltagelse på Nødbehandlerkurset giver ikke en lægelig delegation til de værktøjer man lærer at anvende på kurset. Det er op til hver enkelt kursist, at lave aftale med en autoriseret læge og via denne få en delegation til anvendelse af medicin etc. 

(Se evt. kompetencebeviser)

 
Frontmed_billede_149.jpg

Kompetencefonde og Civil Uddannelse (CU)

Frontmed er godkendt uddannelses leverandør hos flere større virksomheder og kompetencefonde. Kontakt Frontmed i dag og så hjælper vi dig med papirarbejdet.

Frontmed er godkendt som civil uddannelses leverandør for både Forsvaret og Hjemmeværnet

Kontakt os for flere informationer.